ΠΡΟΦΙΛ

main image
Στη MOVINORD παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της εσωτερικής δόμησης και εξοπλισμού ενός σύγχρονου επαγγελματικού χώρου. Επίσης, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προτάσεων και τεχνογνωσία εφαρμογής για διαχωριστικά, δάπεδα, οροφές, επενδύσεις και έπιπλα γραφείου.

Τα συστήματα προϊόντων που προτείνουμε διακρίνονται για την αξιοπιστία, την ευελιξία, την ιδιαίτερη αισθητική τους και τις καινοτόμες λύσεις που παρέχουν. Στο σύνολο τους είναι πιστοποιημένα και απόλυτα εναρμονισμένα με τα πρότυπα ποιότητας ISO-9001 και ISO-14001 και πολλά από αυτά διαθέτουν την υψηλότερη διάκριση CE.

Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία και την υψηλή εξειδίκευση του στελεχειακού μας δυναμικού παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, από το επίπεδο του σχεδιασμού, ως την εφαρμογή και το after sales service.

Σεβόμενοι στο ακέραιο τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη υποβάλλουμε προτάσεις, μετά από ενδελεχή μελέτη των αναγκών, ικανές να προσφέρουν το μέγιστο των πλεονεκτημάτων του διαθέσιμου χώρου και να αυξήσουν την παραγωγικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Η φιλοσοφία μας θέλει να αναζητούμε συνεχώς νέα προϊόντα που δημιουργούν χώρους αναγνωρίσιμους, με υψηλή αισθητική αξία, διαχρονικότητα και ταυτόχρονα απόλυτα ευέλικτους και εργονομικούς καθώς και να προσκομίζουμε ιδέες που σπάνε τα κατεστημένα πρότυπα και επιτρέπουν στον Αρχιτέκτονα να δημιουργεί τον χώρο εργασίας του μέλλοντος.

Thinking out of the box.